Se afişează 1-4 din 4 articole
 • Sorbeto de lămâie este un produs răcoritor și digestiv care se prepară rapid și care nu ar trebui să lipsească din niciun restaurant sau pizzerie. Caracteristici: fără gluten, fără grăsimi saturate și nemodificate genetic.

  65,40 lei
 • Crema de cafea este oferită sub formă de 2 arome: - aromă intensă; - gust delicat.Produsele sunt compuse din cremă rece de cafea amestecată cu apă, realizate din materie primă atent selecționată. Acestea conferă consumatorilor un gust catifelat și delicat. Caracteristici: fără gluten, fără grăsimi saturate și nemodificate genetic.

  65,40 lei
 • Espressino este un preparat rece amestecat cu un lapte cremos, cu note de vanilie și decorat cu toping de ciocolată și cafea espresso. Produsul este foarte cunoscut, apreciat de consumatori și deseori utilizat pentru realizarea unor rețete speciale pe bază de cafea. Caracteristici: fără gluten, fără grăsimi saturate și nemodificate genetic.

  65,40 lei
 • Crema de iaurt este oferită sub formă de 2 arome:  - aromă intensă; - gust delicat. Produsele sunt compuse din cremă rece de iaurt amestecată cu apă, realizată din materie primă atent selecționată. Acestea conferă consumatorilor un gust catifelat și delicat. Caracteristici: fără gluten, fără grăsimi saturate și nemodificate genetic.

  65,40 lei
Se afişează 1-4 din 4 articole