Produse vizualizate

Producători

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Informaţii

Gran Miscela - 1kg Mărește

Gran Miscela - 1kg

MOK-435

Produs nou

Ingrediente:

Amestec de cafea Arabica și Robusta prăjită și uscată la aer, în mod natural.

Ideal a se consuma la orele:

Mai multe detalii

140,00 lei cu TVA

Informații

Pentru linia Horeca, Mokador a creat un amestec unic – Gran Miscela Mokador, ca urmare a experienței construite de-a lungul anilor, care combină capacitatea de a selecta materia primă cu arta de amestecare și prăjire. Gran Miscela Mokador garantează un gust rafinat cu tente de fructe și flori, are o culoare castanie și este concepută exclusiv pentru a fi utilizată cu mașini profesionale. Aceasta este compusă din cele mai valoroase specii de cafea Arabica, provenite din America Centrală și de Sud, cu un adaos fin de cafea Robusta pentru a-i îmbunătăți textura de espresso.

"Grand Miscela Mokador" a câștigat medalia de aur la categoria "Espresso Italian" la International Coffee Tasting Asia 2015, care a avut loc în Taiwan pe 1 și 2 decembrie 2015. La concursul, organizat de Institutul Internațional de Cafea al Degustătorilor (IIAC) au participat 89 de cafele din 10 țări diferite, evaluate de un juriu format din 20 de judecători internaționali din Taiwan, Coreea, China și Japonia. "Grand Miscela Mokador" este printre puținele produse care a câștigat în 2015 Medalia de Aur.

Cu un gust bogat și o aromă excelentă, cu variații de note florale și de cacao, Gran Miscela deține caracteristicile ideale pentru un adevărat espresso italian.

Ingrediente: amestec de cafea Arabica și Robusta prăjită și uscată la aer, în mod natural.

Recenzii

Scrieti o recenzie

Gran Miscela - 1kg

Gran Miscela - 1kg

Ingrediente:

Amestec de cafea Arabica și Robusta prăjită și uscată la aer, în mod natural.

Ideal a se consuma la orele:

Accesorii

11 alte produse în aceeași categorie: