0cd40b1e76300c82bf390252162ebf013fcef16a

Cafeaua Mokador își are originile în cele mai bune plantații din lume. Varietatea Arabica, cea mai prețuită și delicată, este selectată din plantațiile care se întind pe zone tropicale de munte, la o altitudine de cel puțin 900 metri în Columbia, Guatemala și Costa Rica.

Varietatea Robusta este selectată din plantațiile din Africa și Asia. Curățarea perfectă a materiei prime însemnă că boabelor de cafea verde, atent selectate, le poate fi dat "pașaportul de calitate superioară".

De peste 40 de ani, Mokador Faenza este sinonim cu cafeaua de înaltă calitate, bogată în istorie și magie.
Domenico Castellari a băut în 1967 prima ceașcă de cafea Mokador, puternic susținută și deja selectată în urma nenumăratelor excursii de descoperire a celor mai bune plantații.
A murit prematur, lăsând o afacere de familie fiilor săi, Niko și Matteo, care duc mai departe cercetarea și prestigiul Mokador, pentru a cuceri Italia și restul lumii.

Astăzi, Mokador și Castellari reprezintă o realitate importantă în industria cafelei, cu o cifră de afaceri în continuă creștere și o producție dezvoltată pe o suprafață de aproximativ 5000 metri pătrați.

Compania Mokador Caffe a luat naștere în anul 2015, fiind unic distribuitor pe toată Europa de Est, al brandului de cafea Mokador în Italia, 100% Extraordinar!

Aceasta are ca activitate distribuția de cafea, ceai, aparate și delicatese, iar obiectivul său principal este să devină în România și nu numai, cel mai cunoscut și utilizat brand de cafea, cu origine garantată. Pentru a-și atinge acest scop, compania este formată din oameni tineri și dinamici, plini de energie, motivați și ghidați de pasiunea de a crea ceva unic și de calitate în domeniul cafelei în România.

În acest sens, activitatea desfășurată de echipa Mokador Caffe este definită în jurul unor valori care permit să reprezinte cafeaua italiană atât la nivel local, cât și internațional:

- Autenticitate
- Calitate
- Profesionalism
- Rafinament
- Diversitate
- Creativitate